Açıklama
: İMDB: 4.6 Tarzan ve Jane Porter, şirketi Tarzan'ın ailesi bir uçak kazası sonucu öldükten sonra ellerinden alan Greystoke Energies adlı şirketin kötü sahibinin kurduğu paralı askerlerden oluşan bir ordu ile karşı karşıya gelirler. Başrollerde Kellan Lutz, Spencer Locke, Robert Capron ve Jaime Ray Newman var. Yönetmen koltuğunda ise Reinhard Klooss oturuyor. Filmin sloganı: "Hikâye, burada başlıyor.
izlemek için...

0 yorum

İMDB: 6.1 Sevilen sayılan genç bir kız, sorumsuz bir adamla evlenmeye karar verirse olacakları izleyeceğiz
izlemek için...

0 yorum

Açıklama
: İMDB: 5.7 Gizli bir SHIELD operasyonuna müdahele eden Punisher, SHIELD ajanları ve Black Widow tarafından gözaltına alınır. Punisher’ın savaş potansiyelinin farkında olan Nick Fury ise ona bir seçim hakkı sunar. Leviathan adlı bir terörist organizasyon SHIELD teknolojisini kaçırarak en yüksek fiyatı verene satmaktadır ve şu yada bu şekilde durdurulması gerekmektedir. Şimdi kaçak kahraman Punisher özgürlüğü karşısında SHIELD ile işbirliği yapmalı ve azalan zamana karşı bu tehdidi kesin şekilde durdurmalıdır. Filmde Nick Fury, Maria Hill, Ironman, War Machine, Hawkeye, Thor ve Hulk gibi film kadrosundaki karakterlerin yanısıra Ms Marvel de yeralacak
izlemek için...

0 yorum

Ailesi ve öğretmenleri tarafından tembel ve hayalperest olduğu gerekçesiyle sürekli eleştirilen Ishaan'ın hayatı bir resim öğretmeni ile tamamen değişecektir. O zamana kadar fark edilemeyen bir cevher Ram Shankar adlı öğretmenin çabalarıyla gün yüzüne çıkacak ve bu herkesi mutlu edecektir. Özellikle öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının izlemesi gereken bu Hindistan yapımını altyazılı olarak sizlerle buluşturuyoruz.

İMDB: 8.4
Yönetmen
Aamir Khan
Yapım
2007
Oyuncular
Darsheel Safary, Aamir Khan, Tanay Chheda
Tür
Aile Drama
PART2 PART3
izlemek için...

0 yorum

Rızvan Khan (Shahrukh Khan) kücüklüğünü annesiyle Mumbai'da ıssız bi yerde geçiren asperger sendromu hastası bir müslümandır. Yetişkin yaşına gelince Amerika'ya kardeşinin yanına taşınır ve Mandira (Kajol) ile tanışıp evlenir. Fakat 11 eylül olaylarından sonra müslüman Rızvan'ın hayatı daha da zorlaşacaktır. Bir trajedinin ardından Mandira ile ayrılan Rızvan, Mandira'yı yeniden kazanmak için uzun bir yolculuğa çıkar. My Name Is Khan - Benim Adım Khan 720P görüntü kalitesinde altyazılı izle meniz için sizlerle..

İMDB: 7.4
Yönetmen
Karan Johar
Yapım
2010
Oyuncular
Shah Rukh Khan, Kajol, Sheetal Menon
Tür
Biyografi Drama Romantik
PART2 PART3
izlemek için...

0 yorum


























Rebecca işi gereği hayatı boyunca dünyanın en tehlikeli yerlerinde bulunmuştur. Savaş fotoğrafçısı olarak çalışmakta ve bu nedenle hem özel hayatını hem de aile hayatını her daim ikinci plana atmak zorunda kalmaktadır. Ancak son zamanlarda ailesinin Rebecca'nın durumuna duyduğu endişe iyiden iyiye artmıştır ve artık zorlu bir seçim yapmanın zamanı gelmiştir... 

Norveçli yönetmen Erik Poppe tarafından yönetilen filmin başrollerindeki ünlü aktris Juliette Binoche'a Nikolaj Coster-Waldau ve Maria Doyle Kennedy eşlik ediyor. A Thousand Times Good Night - Binlerce Kez İyi Geceler 720P görüntü kalitesinde altyazılı izle meniz için sizlerle..

İMDB:7.4
Yönetmen
Erik Poppe
Yapım
2013 / Norveç / 117 Dakika
Oyuncular
Nikolaj Coster-Waldau, Juliette Binoche, Maria Doyle Kennedy
Tür
Drama
PART2
izlemek için...

0 yorum

Genç bir beyaz çocuk blues'cu olma sevdasıyla efsanevi blues'cu Willie Brown'ı bulur ve ondan kayıp şarkısını bulmak için yardım ister. Bu arada da Willie'nin şeytana sattığı ruhunu geri almak için yenilmesi zor bir gitarist olan Jack Butler'ı (Steve Vai) gitar savaşında yenmesi gerekir. Ancak Willie yerine genç blues sever kahramanımız yarışır ve kazanır.Crossroads 720P görüntü kalitesinde izle meniz için sizlerle.

İMDB: 7.0
Yönetmen
Walter Hill
Yapım
1986 / Amerika / 96 Dakika
Oyuncular
Ralph Macchio, Joe Seneca, Jami Gertz
Tür
Drama Gizem Müzik Romantik
PART2
izlemek için...

0 yorum


























Bombay'da meşhur bir gelenek: 5000 dabba (sefer tası) dağıtıcısının oluşturduğu bir topluluk var. Bu babadan oğula geçen bir meslek. Her sabah bu dağıtıcılar kadınların evde yaptıkları sıcak yemekleri eşlerinin iş yerlerine taşıyorlar ve boş kutuları da akşama doğru eve geri getiriyorlar. 120 yıldır işyerlerinde ev yemeği lüksleri var. Harvard üniversitesi bu konuda bir araştırma yapmış, 8 milyon sefertasının yalnızca 1 tanesi yanlış adrese gidiyormuş. İşte bu film, o 1 tanenin hikayesi!

Yanlış ulaştırılan bir sefer tası Ila Singh'ten, Saajan Thomas'a ulaşınca bu yanlışlık iki insanı biraraya getirir ve aralarında hayali bir ilişki başlar. Kadın, gizemli karşı tarafa yemekler pişirerek onunla iletişim kurmaktadır. Sefertasının içine koydukları notlarla yazışmaktadırlar. Bu notlarda hayalgüçlerini o kadar zorlarlar ki adeta gerçek hayattan koparlar. Bu film, hayal ettiğimiz hayat ve gerçek hayatı karşılaştırırken hayalleri gerçeğe dönüştürme cesaretinden de bahseder. The Lunchbox - Dabba - Sefer Tası 720P görüntü kalitesinde altyazılı izle meniz için sizlerle..

imdb: 8.0
Yönetmen
Ritesh Batra
Yapım
2013 / Hindistan / 104 Dakika
Oyuncular
Irrfan Khan, Nimrat Kaur, Nawazuddin Siddiqui
Tür
Drama Romantik
PART2
izlemek için...

0 yorum

Randle P. McMurphy tutuklu olduğu cezaevinde çalışmaktan kurtulmak için deli taklidi yapan bir mahkumdur. Tavırları cezaevi otoritesinin gözüne batmaya başlayınca bir süre sonra teşhis için akıl hastanesine gönderilir ve orada kalmasına karar verilir. Randle hastanede de kurumun kurallarına uymaması ve arkadaşları ile olan ilişkileri ile dikkatleri üzerine çeker. Kısa süre içinde soğuk tavırlı, suratsız, otoriter bir görevli olan hemşire Ratched Randle’ı yakın takibe alır ve her hareketini izlemeye başlar. Rathced ve Randle gibi birbirlerine son derece zıt iki karakterin arasındaki gerilim Randle’ın yakın arkadaşları için planladığı çeşitli faaliyetlerle onların iyileşmesine yardımcı olmaya başlamasıyla daha da artacaktır... Guguk Kuşu, önceki filmlerinde de sosyal eleştirilerini metaforik anlatılarla sinemaya aktaran Milos Forman’ın en önemli yapıtlarından biri.

İMDB: 8.8
Yönetmen
Milos Forman
Yapım
1975
Oyuncular
Jack Nicholson, Louise Fletcher, Michael Berryman
Tür
Drama
PART2
izlemek için...

0 yorum

Kusursuz bir katil. Masum bir kız. Birbirlerinden başka kaybedecek hiçbir şeyleri kalmamış. Erkek sessizce hareket ediyor. Duygusuzca öldürüyor. İz bırakmadan yok oluyor. Zayıf noktasını ise sadece... 12 yaşındaki bir kız biliyor. 12 yaşında New York’ta yaşayan bir kız olan Mathilda üvey ailesinin yanında sevimsiz bir yaşamı paylaşmaktadır. Babası, iki taraflı oynayan bozulmuş polis Norman Stansfield için uyuşturucuları saklamaktadır. Mathilda’yı kaçıp gitmekten tek alıkoyan küçük erkek kardeşidir. Bir gün, Stansfield ve adamları sudan bir sebepten, tüm ailesini katlettikleri zaman, o sırada alışverişte olan Mathilda şans eseri hayatta kalır ve en çok ihtiyacı olduğu sırada Léon’un dairesine saklanarak kendini kurtarır. 12 yaşındaki kız, kısa süre içinde Léon’un sıradışı mesleğini keşfedecek ve küçük kardeşinin intikamını almak için bu profesyonel katilden yardım isteyecektir. Babalık yapmak işlerinde ve arkadaşlıkta olabildiğine deneyimsiz olan Léon Mathilda’yı beladan uzak tutmak için ümitsizce çabalar. Sonunda bir katil, bozulmuş bir polis ve masum küçük kızın ekseninde dönen hikaye doruğa çıkarak yönetmen Luc Besson’un en iyi filmlerinden birinin öyküsünü oluşturur.
İMDB: 8.6
Yönetmen
Luc Besson
Yapım
1995
Oyuncular
Jean Reno, Gary Oldman, Natalie Portman
Tür
Drama Gerilim Suç
PART2 PART3
izlemek için...

0 yorum

Textê Reş - Kara Tahta - 2000



imdb :7.0

  • 40
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Halepçe’den 1980-87 yıllarındaki İran-Irak savaşı sırasında Saddam Hüseyin dikatatörlüğünden kaçarak İran’a sığınan ve yasal olmayan yollarla(devletlere göre) dağlardan topraklarına dönmeye çalışan Kürt mültecileri konu alıyor. Bir öğretmenin tahtasıyla gezerek çocuklara ders vermeye çalışması Kürt trajedisini gözler önüne seriyor.

Bölgede yakın zamanda yaşanmış savaşların yarattığı yıkım ise, her sahnede kendini belli ediyor. Öğretmenlerin sırtlarında taşıdıkları kara tahtaların tek işlevi, öğrenciler ders verilirken ortaya çıkmıyor. Bu kara tahtalar, aynı zamanda birer kalkan ve sığınak görevi de üstleniyor zorlu coğrafyada.

Yönetmeni Samira Makhmalbaf. Film 2000 yılında Cannes’da büyük jüri ödülünü aldı. Kürt kadın yönetmen Samira Makhmalbaf ödülü aldığında 20 yaşındaydı.
izlemek için...

0 yorum


Cemal, üniversite sınavını kazanarak, küçük taşra kasabasından İstanbul’a gelir. Büyük şehrin kalabalığı içindeki yalnızlığı, sistem karşıtı devrimci bir grup ile tanışmasıyla sonra erer. Grubun öncülerinden Helin ile yaşadığı çatışma, kimliğini keşfetmesi için de bir başlangıç olur. Benzer bir süreci yaşayan Rojda ve Orhan da zamanla değişip grubun aktif birer üyesi olurlar. Henüz on sekiz - on dokuz yaşlarında olan bu gençler, koca bir dünyayı değiştirmenin hayalleri ile yaşamaya başlarlar. ‘Devrim’ fikri içlerindeki genç ve dinamik enerji ile birleşerek eyleme dönüşür. Bu proje; Cemal, Rojda ve Orhan’ın geçirdikleri hızlı değişim sürecini ve öğrenci grubunun başından geçen olayları anlatır



Yönetmen: Kazım Öz 
Oyuncular: Ali Sürmeli,Sinan Bengier,Volga Sorgu, 
Dil: Türkçe 
Tür: Dram, Politik  YOUTUBE HD
izlemek için...

0 yorum


Yapım: 2003, Ermenistan

 Tür:Dram, Komedi,
 Süre: 90 dakika
 Yönetmen: Hiner Saleem,
 Oyuncular: Ivan Franek, Lala Sarkissian, Ruzan Mesropyan, Armen Marutyan, Romen Avinian, Zahal Karielachvili,


 Hamo Ermenistan’ın uzak bir kasabasında yaşayan altmışlı yaşlarında, dul bir adamdır. Her gün, kar kaplı uzun yolları aşarak  karısının mezarına gider. İçindeki derin boşluğu bu ziyaretleri ve geçmişin hatıralarını canlı tutmaya çalışarak doldurur. Değişen  Sovyet rejimi yüzünden, kasabanın insanlarının maddi durumları artık eskisi gibi değildir. İçinde bulundukları geçim sıkınıtısı bazı  değerlerin önüne geçmeye başlar. Hamo’nun ve çevresinin umut kapısı Paris’e giden oğludur. Karısının mezar ziyaretleri  sırasında, benzer kaderi paylaştıkları dul Nina ile tanışır. Bir barda çalışmakta olan Nina ‘nın hayatı da Hamo’nunkinden pek farklı  değildir.
izlemek için...

0 yorum

Press - 2010

 Kategori: filmler, altyazılı filmler, kürtçe filmler
Yorumlar: 0
imdb :7.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 

1990’ların ilk yarısında, bir avuç gazeteci Diyarbakır’da yaşanan insan hakları ihlallerini dünyaya duyurmaya çalışmaktadır. 18 yaşındaki Nazım her gün gazete bürosunu açar, ortalığı temizler, gazete dağıtımıyla uğraşır. Hafız, beş köylünün kaybolması olayını araştırırken bir çetenin izlerine rastlar. Gazete bir yandan teknik olanaksızlıklarla uğraşmakta, bir yandan da yaptığı cesur haberler yüzünden çeşitli engelleme girişimleriyle karşılaşmaktadır. Tehditlerin ve saldırıların artmasının ardından geceleri büroda kalıp nöbet tutmaya gönüllü olan Nazım, gündüzleri de gazeteciliği öğrenmeye çalışmaktadır. Gazetenin Diyarbakır’da bayilere dağıtılmasının da engellenmesi üzerine, gazete ekibinin okurlara ulaşmak işin yepyeni yöntemler bulması gerekecektir.
izlemek için...

0 yorum

Vatanım Şarkıları - Marooned in Iraq - 2002

 Kategori: filmleraltyazılı filmleryabancı filmlerkürtçe filmler
Yorumlar: 2
imdb :7.0

İranlı kürt şarkıcı Mirza’ya 23 yıl önce boşandığı eşi Hanareh’den haber gelir. Hanareh Mirza’dan yanına gelmesini istemektedir. Mirza, yine müzisyen olan oğulları Barat ve Audeh’i yanına alarak Hanareh’i bulmak üzere yola çıkar. Yolda başlarına kâh komik kâh trajik olaylar gelir.
PART2 PART3 PART4 PART5
izlemek için...

0 yorum


Demsala dawi: Sewaxan (2009)
Rating:6.6 / 10 from 27 users
Yayınlanma Tarihi:14 May 2010 (Turkey)
Ülke:Turkey
Süre:92 min
Tür:Documentary
Yönetmen:Kazim Öz
Yazar:Kazim Öz
Oyuncular:Aga Erel, Ayse Erel, Dilara Erel
Konu-Özet 
  
  
  
Kazım Öz’ün yönettiği belgesel film Son Mevsim: Şavaklar (Demsala Dawi: Sewaxan), 14 Mayıs 2010′da Tiglon Film dağıtımıyla Yapım 13 tarafından vizyona çıkarılıyor.
Fransız ARTE televizyonunun ve Jan Vrijman Fonu’nun katkılarıyla gerçekleştirilen ve çekimleri bir yıl süren Son Mevsim: Şavaklar, göçebe Şavak topluluğunun yok olmaya yüz tutmuş yaşam tarzlarının, doğayla bağlarının ve kıyasıya mücadelelerinin yanı sıra insani ilişkilerini belgeliyor. Hayvancılıkla geçinen Şavaklar kışları Pertek ve Çemişgezek bölgelerinde yaşıyorlar.
Son Mevsim: Şavaklar belgeselinin çekimleri Şubat 2007 ile Agustos 2008 arasında yaklaşık 19 aylık bir sürede 7-8 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirildi.
Uzun süren yapım öncesi çalışmaların ve araştırmaların sonunda, belgesel ekibi Dersim cografyasının dört mevsimini ve göçerlik hayatını Şavaklı bir aile ile birlikte yaşayarak belgeledi.
Çekimler başta Pertek ve köyleri olmak üzere göçerleri takiple Ovacık ve Munzur dağlarının çeşitli bölgelerinde yapıldı.
izlemek için...

0 yorum

Baran (2001)
Rating:7.6 / 10 from 3,194 users
Yayınlanma Tarihi:14 March 2002 (Netherlands)
Ülke:Iran
Süre:94 min
Tür:Drama, Romantik
Yönetmen:Majid Majidi
Yazar:Majid Majidi
Oyuncular:Hossein Abedini, Zahra Bahrami, Mohammad Amir Naji
Konu-Özet:
17 yaşındaki Azeri Latif, Tahran'daki bir inşaatta ameledir. Aynı inşaatta kaçak olarak çalışan bir Afganlı iş kazasında yaralanınca Latif'in hayatı da beklenmedik bir yön alır. Sakatlanan işçinin yerine oğlu Rahmat çalışmaya başlar. Kalabalık ailesini geçindirme derdindeki bu çekingen genç, bir süre sonra istemeden de olsa Latif'in kantindeki işini elinden alır. O andan itibaren Latif, Rahmat'a karşı büyük bir kin beslemeye başlar. Ancak bu büyük kin, bir sırrın açığa çıkmasıyla büyük bir aşka dönüşecektir.
izlemek için...

0 yorum



Yönetmen : Orhan Eskiköy, Zeynel Doğan
 İmdb : 6.5 
 Yapımı : 2012, Türkiye
 Tür : Dram, Komedi
 Süre : 88 Dak.
 Oyuncular : Gülizar Doğan, Base Doğan, Zeynel Doğan
 Senaryo : Orhan Eskiköy

 Zeynel ve hamile karısı Gülizar Diyarbakır’da yaşarlar. Zeynel’in Elbistan’da yaşayan annesi  Base, Zeynel  çalışmaya başladığından beri kış aylarını onun evinde geçirir. Babası Mustafa ise, yıllar önce, Maraş  Katliamı’ndan canını zor kurtarmıştır. Bu olaydan sonra iş bulmakta zorlanınca Arabistan’a vinç  operatörü  olarak çalışmaya gitmiştir. O dönemde köyde okuma-yazma bilen az olduğu için, ailesine mektup  yerine  "ses kasetleri” göndermiştir. Ailesi de aynı biçimde, ses kasetleri doldurarak ona cevap yollamıştır.  Ayrı  geçen yıllar boyunca aradaki en güçlü bağ bu seslerdir. Mustafa bir iş kazasında ölmüş olmasına  rağmen  şu anda bile ailesinin hayatını etkilemeye devam eder. Zeynel’in elinde sadece bir tane kaset  vardır.  Babasıyla ilgili bazı duyguları bu kasetten edinir. Babasının kendilerin e karşı ilgisini; yanlarındaymış  gibi  konuştuğunu fark eder. Şimdi ise kendisi baba olmak üzeredir. Sık sık bu sesleri dinler. Babasının  kendisiyle kurmaya çalıştığı iyi ilişkinin etkisine girer. Annesinde başka kasetler olduğunu hatırlar ve onları  bulmak için Elbistan’a gider.
izlemek için...

0 yorum


imdb: 7.0
Yapım yılı:2013


Oyuncular:Rocky Braat Steve Hoover

Arayışta olan binlerce Batılı gibi Rocky Braat da 2008’de sırt çantasıyla Hindistan’ı ziyaret etmektedir. Bir gün Chennai’da HIV’li yetimlerin kaldığı bir kuruma götürülür. Halbuki çocuk seven bir adam değildir. Ama orada tanıştığı çocuklar bir türlü aklından çıkmayınca her şeyini satıp Hindistan’a taşınma kararı verir. Çocuklarla iç içe, onlar gibi yaşamaya başlar. Rocky’nin çocukluk arkadaşı olan yönetmen, sonunda merak edip arkadaşının peşinden Hindistan’a gidince ortaya bu yıl görebileceğiniz en etkileyici filmlerden biri çıkar.Kan Kardeşim 8.1/10 filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Rocky Braat, Steve Hoover oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Steve Hoover otururken filmin türü ise Belgesel şeklinde değerlendirilmiştir

PART2 PART3 PART4 PART5
izlemek için...

0 yorum



Yapım yılı:
2009
Oyuncular:Audrey Dana Firat Ayverdi Vincent Lindon


Film Türü:Dram
İMDB: 7.4

7 yaşındaki Iraklı bir gencin sevgilisi peşinde İngiltere'ye kaçak olarak gitmesini konu alan film Fransız sinemasını sevenler için izlenebilecek bir yapıda. Çek sınırından geçerken Fransa sınırında yakalanan bir grup arkadaşın Fransa'da göçmen yurduna gelişi ve Fırat Çelik'in Vincent Lindonla yüzme kursunda tanışmasını ve aralarında gelişen dostluğu konu alıyor. Klasik Fransız filmlerinde göreceğemiz, hayata indirgenmiş öyküsüyle izlenmeye değer bir film olan Welcome - Hoşgeldiniz 720P görüntü kalitesinde altyazılı izle meniz için sizlerle..Welcome - Hoşgeldiniz filmi 2009 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Vincent Lindon, Firat Ayverdi, Audrey Dana oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Philippe Lioret otururken filmin türü ise Drama, şeklinde değerlendirilmiştir
PART2
izlemek için...

0 yorum

Mikhail Kalatozov'un yonettigi, Batista yonetimindeki Küba'dan devrime dogru ilerleyen sureci anlatan, 1964 Küba Rusya ortak yapimi film. Propaganda amacli yapilmis olsa da her Rus eli degmis propaganda filmi gibi gorsel yani politik yanini geride birakir. 1990'a kadar ABD'de gosterimi yasaklanmis, yasaklanmadigi ulkelere de pek ulasamamistir. Bu nedenledir ki dunya sinemasinin unutulmus basyapitlarindan biri olarak biridir. 

Yönetmen: Mikhail Kalatozov 
Oyuncular: Sergio Corrieri,Salvador Wood,José Gallardo, 
Dil: Türkçe Altyazılı 
Tür: Dram 
imdb:  7.9 
izlemek için...

0 yorum